Diensten

Digital-Nomad-IT_Vorm

Consultancy

Adviesdiensten om uw organisatie te ondersteunen bij het stimuleren van verandering, zowel met betrekking tot mensen als technologie (bijvoorbeeld een moderne, plaats-onafhankelijke werkplek).

Performance Testing

Het beoordelen van de waargenomen of berekeningsprestaties van uw applicatie- of desktop omgeving. Het definiëren van een basislijn, het uitvoeren van belasting- of stress-tests op web-, SaaS- of Windows-toepassingen.

 
 

Product Evangelisatie

Het ondersteunen van uw organisatie bij het opzetten of versterken van uw pre-sales organisatie, het creëren van technische assets en vertegenwoordigen op persoonlijke of virtuele evenementen.

 
 

Training en Workshop

Het verzorgen van trainingen en workshops voor het introduceren van nieuwe concepten of technologieën. Deze trainingen richten zich op het optimaliseren van operationele processen, het verbeteren van technologische vaardigheden en het waarborgen van veiligheid in IT-infrastructuren, ter ondersteuning van de zakelijke doelstellingen van de klant.

Wilt u vandaag uw bedrijf een impuls geven?

Klaar om de volgende stap te zetten? We zouden graag met u in contact komen! Of u nu vragen heeft, ideeën wilt delen of enthousiast bent om een samenwerking te verkennen, aarzel niet om contact op te nemen. Laten we samen iets geweldigs opbouwen!

We nemen graag contact met u op via onderstaande gegevens.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam